Skal du stoppe med at ryge?

Uddannelsesvalg

Står du og kunne godt tænke dig at starte en virksomhed eller forretning op, men du er måske i tvivl om hvordan du skal gøre og hvordan du bedst muligt føre din virksomhed så er business leder uddannelsen lige noget for dig.

business skolenen i koldning er det muligt at tage en uddannelse som leder/bestyrer.

Du vil lære alt hvad du har brug for at vide og hvordan du leder/bestyrer din virksomhed bedst muligt.

Uddannelsen er en blanding af strategi og det mere moderne lederskab. På kursuset får du konkrete løsninger på hvordan du bedst muligt styrer din virksomhed eller butik.

Du lærer blandt andet at analysere og kortlægge markedsklimaer, lokalisere virksomheds fordele så du får det fulde ud af dem, styrke din virksomhed/forretning, forstå konsekvenserne og fordelene ved de  strategiske kursændringer, tage stilling til alliancer med andre og hvordan du skaber bedst mulig forandringer.

Selve uddannelsen er inddelt i 3 moduler et model på Business Kolding Institute i Danmark og så to moduler ved INSEAD i Fontainebleu i Frankrig.

Hvert modul varer 4 dage og ved uddannelsens gennemførelse modtager du certificering fra INSEAD.

En ting der dog er meget vigtig at du er forberedt på er at hele uddannelsen er på engelsk, så du skal altså være dygtig til at forstå engelsk både i form af at udtale, skrive og forstå engelsk.

Dog sikre du dig noget af en oplevelse og du får endda også lov til at opleve Frankrig.

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om uddannelsen kan du læse mere om den lige HER hvor du også kan få tilsendt en brochure med mere information.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du stoppe med at ryge?