Første indlæg

Kunne du tænke dig at komme ud og rejse?

65-Ferie er bus-, fly- og krydstogtsrejser for alle – uanset alder” (Citat)

Kender du det, man vil rigtig gerne ud at rejse, men er i tvivl om hvor det vil være billigst at tage hen, hvilket rejse bureau man skal bestille via? Hvor sparer man egentlig flest penge? Hvordan vil man rejse? Fx på krydstogt, med flyver eller måske med bus? Hvis dette virker genkendeligt så syntes jeg at det er værd at tage et kig hos 65-ferie lige HER!

65 Ferie er en erhvervsdrivende fond hvor alt, som bestræber sig meget for at opnå det bedste resultat for sine kunder. Alt overskud hos 65 ferie går til at forbedre rejseproduktet.

Udover det så vil der også blive ydet et tilskud til hjælperne til fysisk handicappet som kan have besvær ved evt at kunne rejse alene. Det kan der læses mere om lige her

Hos 65-ferie er der et stort udvalg af rejsesteder, lige meget om du  så vil til Afrika, Asien, Nord Amerika eller rundt i Europa. Du kan  selv vælge om rejsen skal være med fly, bus eller krydstogt!
Fx er jeg selv helt vild med tyrkiet som i kan tjekke rejser ud til her
Der kan også vælges noget som hedder tema rejser fx julemarked, påske, musik osv.

Siden er utrolig nem og overskuelig at finde rundt i, både med datoer, valg af rejsesteder og hvilken transport du kunne tænke dig at rejse med.

Der er også en række fordele ved at rejse med 65 ferie, du vil nemlig kunne få rabat på fx teaterbilletter eller et rejseforedrag helt gratis.

– Dette indlæg er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første indlæg