Kunne du tænke dig at komme ud og rejse?

Er du uddannet inde for sundhedsplejen?

Kender du en eller er du selv uddannet inden for sundhedsplejen?Eller står du og skal i gang? Fx i form af jordmoder, sygeplejerske osv. Og hvis du bliver medlem af clubnurse så får du 5% ved din første ordre.

Så vil sygeplejebutikken.dk  nok være noget for dig. De har lavet nogle ure som er specialt beregnet til folk der er uddannet inde for sundhedspleje. Urerne findes i 6 forskellige flotte farver. Farverne er: Sort, hvid, grøn, tyrkis, lilla og lyserød!
Den lyserøde er helt klart min favorit, selvom jeg ikke er uddannet inde for sundhedsplejen så er farven så fin! Jeg er helt vild med at den ikke er så skrigene men faktisk er lidt pastel i farven og er super fin og piget. Hvilken er din?
Skulle du være interesseret i at købe et af urene kan de købes lige her

Men hvem er sygeplejebutikken egentlig? Sygeplejebutikken er en webshop til sundhedspersonalet i Danmark som åbnede i 2009 og er eget af Rikke Rocatis Kristensen som selv blev uddannet sygeplejske i 2003. Sundhedsplejebutikken har kigget ud over grænserne og fundet frem til netop de bedste produkter for dig.

Sygeplejebutikken sender pakker hver dag, så du vil få dit ur lyn hurtigt og ikke nok med det så får du et ekstra batteri med til alle de sundhedspleje ure du bestiller!
Og så for at du ikke skal have noget som helst besvær med hvordan man nu skifter batteriet i uret, så har sygeplejebutikken været så søde at lave en video der viser lige præcis hvordan man skifter batteriet. Den kan du se i videoen nede under.

– Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunne du tænke dig at komme ud og rejse?